Combination *Kaleidoscope – Catrice*

Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.

Ik had Kaleidoscope – I’m Bright – On A Fitness op en pakte ¿Holo, Que Tal? van de Million Styles collectie van Catrice erbij. Een naam met een hoog verwachtingspatroon. Ik bracht 1 laagje aan en moet eerlijk zijn… De lak stelde me enorm teleur. Het waren wat gouden fijne glitters en totaal nergens holo te vinden. Nog niet eens een beetje!

Ik probeerde in verschillende soorten licht foto’s te maken voor jullie maar echt duidelijk zijn de glitters niet eens te zien. Erg jammer en een kleine gemiste kans van Catrice.Zoals jullie kunnen lezen ben ik niet echt fan van deze Million Styles lak geworden. Nee ik vind dit echt heel erg zonde van mijn €3.50. Zo ver ik weet is deze collectie ook niet meer verkrijgbaar.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge