Combination Sunday!

Combination

Combineren!! Ik vind dit altijd heel erg leuk en jullie hebben zeker al een paar combinaties voorbij zien komen. Als ik een glitterlak koop bedenk ik in mijn hoofd 9 van de 10x al een combinatie waarvan ik denk ‘Ja, dit is het!’.

DSC_0978-BorderMaker

Soms loop je een winkel in zonder uit te zijn op speciale dingen. Dat had ik dit keer ook bij de Big Bazaar. Toch wou ik even tussen de leuke lakken snuffelen en kijk eens aan ik vond hier Essie lakken. Normaal kosten deze lakken €9,99 en nu waren ze stukken goedkoper! Snel even kijken wat er allemaal ligt.

Ik koos uiteindelijk voor Butler Please een mooie helder blauwe lak die dekkend is in 2 laagjes en heel fijn lakt met de soepele brede kwast van Essie. En ook koos ik voor Beyond Cozy een hele fijne goude glitter lak met dezelfde soepele brede kwast.

DSC_0983-BorderMaker

Omdat Butler Please mat opdroogde dacht ik als ik hier nou eens de mooie fijne gouden glitters van Beyond Cozy over heen doe dan is de lak niet meer mat en glimt ie op en top. En WAUW! Door de gouden glitters zie je nog wat mooi helder blauw tevoorschijn komen.

DSC_0973-BorderMaker DSC_0974-BorderMaker DSC_0976-BorderMakerDSC_0977-BorderMaker

Ik kocht deze lakken bij de Big Bazaar en betaalde er €2,99 voor. Dit is een heel verschil dan met de orginele prijs van €9,99. Zo af en toe loont het dus om even tussen de bakken vol met nagellak te rommelen bij de Big Bazaar.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge