ColorShow *Mud Slide*

Soms kom je bij de budget winkels lakken tegen die je nog niet eerder ergens hebt zien staan en toch zijn ze van merken die je gewoon bij Kruidvat of Etos koopt. Persoonlijk vind ik dit altijd erg leuk.

Ik heb vorig jaar een x 2 Vintage Leather lakken mee genomen van Colorshow. Een hele tijd geleden liet ik jullie al de blauwe zien maar ik had ook nog steeds de grijze liggen voor jullie. Na al een flink aantal keren gedragen te hebben werd het toch wel eens tijd om deze leukerd aan jullie te laten zien. Het is niet echt een opvallend flesje maar er staat duidelijk op dat het om de Vintage Leather collectie gaat. De inhoud van het flesje is 7ml en de kwast is gewoon rond en recht afgesneden.Mud Slide is een donker grijze lak die mat opdroogt. Persoonlijk vind ik dit geweldig. Maar wat het nog specialer maakt is dat er prachtige kleine flackies inzitten. Zo krijgt het matte geheel toch nog wat extra’s. In 2 laagjes is deze lak dekkend en de droogtijd is super snel.Ik kocht deze lak volgens mij voor iets van €2,00 bij Big Bazar maar af en toe zie ik er bij de Action ook nog wel eens voorbij komen.
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to ColorShow *Mud Slide*

  1. Hmm weet niet zo goed wat ik hier van vind! Effect is mooi, maar kleur?
    NailTalk onlangs geplaatst…Attitude- Tropical StormMy Profile

  2. Wow ik vind ‘m heel gaaf!

    XO MK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge