Colors By Llarowe *Bananas and Krispy Kremes are Better Than HBO*

Jemig wat een naam voor een lakje zeg. Het is gewoon een hele zin dan gewoon een naam. Maar hoe de naam van een lakje ook is…. Als de lak prachtig is maakt het ook helemaal niets uit.

Colors By Llarowe is een merk wat prachtige lakken heeft maar waar ik er eigenlijk niet zo heel veel van heb. Geen idee hoe het komt maar zo af en toe komt er 1 bij. En dat zijn dan wel meteen de opvallende lakjes van Colors By Llarowe.

Bananas and Krispy Kremes are Better Than HBO, is een hele felle bijna neon groene lak met een geel tintje erin. Het prachtige knallende holografisch effect maakt de lak helemaal af. Met 2 laagjes is de lak dekkend en dan droogt de lak snel op. Wel droogt de lak semi mat op. Dit is natuurlijk te verhelpen met een glanzende topcoat.Deze prachtige groene lak is te koop bij Hypnotic Polish. De lak kost €12,90 per stuk. Wel wat aan de dure kant maar hij is het zeker waard want wauw wat een prachtige lak is dit!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Colors By Llarowe *Bananas and Krispy Kremes are Better Than HBO*

  1. oehh die is super gaaf 😀 ook handig voor het halloween seizoen nu!
    femketje onlangs geplaatst…Look – Pumpkin Queen – HalloweenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge