Colormix Rainbow

Kleurtjes, ik hou er van. Hoe meer, hoe beter. Toen ik een poosje geleden op de website van Cosmea Nailart zat te kijken was er een speciaal lakje wat mijn aandacht meteen wist vast te houden. 3 kleuren nagellak in 1 flesje. Hoe dan? Nou kijk maar mee!
Toen ik mijn pakketje thuis kreeg was ik heel erg nieuwschierig naar hoe dit eruit zou zien. Ik maakte mijn doosje open daar lag een flesje met 3 prachtige kleuren. Voorzichtig haalde ik het flesje eruit. Er staat immers op de dop ‘Do Not Shake’. Heel logisch eigenlijk. Als je dit gaat schudden heb je 1 kleur lak en is het effect weg.


Het is een groot flesje met 14ml en de dop is enorm lang. Hiermee kun je wel erg fijn lakken. De kwast die eraan zit is een standaard kwast die goed lakt. Doordat je niet mag schudden met dit lakje ben ik ook voorzichtig met het kwastje in en uit het flesje te halen. Misschien wel iets te voorzichtig. 


De lak dekt in 1 laagje. Wat natuurlijk wel erg handig is. Doordat je een soort marmer effect op je nagels krijgt is dit natuurlijk erg makkelijk. Wel droogt de lak mat op.


De colormix lakjes van Mia Secret zijn te koop bij Cosmea Nailart en kosten €7,79.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colormix Rainbow

  1. wat een leuke en aparte lak!

  2. Apart potje, maar krijg er geen apart gevoel bij! Beetje jammer dat effect weg blijft! :'(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge