Colores De Carol *Stuck In The Chimney*

Soms heb ik lakken staan die ik wel al gebruikt heb in verschillende nail arts maar waar ik helemaal nog geen review over heb geschreven. Zo ook deze Colores de Carol lak. Maar daar ga ik vandaag wat verandering in brengen.

Colores de Carol is een indie merk wat net zoals zovele uit Amerika komt. Ze maken ook weer prachtige lakken. Ja waar ik in 2015 begon met mijn liefde voor indie te ontwikkelen ga ik in 2016 gewoon nog even door. Zodat zoveel mogelijk mensen deze liefde ook gaan voelen. Want dat verdienen deze lakken zeker!

Stuck In The Chimney is een geweldige in your face rode lak. Toch is hij niet zomaar rood waardoor ik er beter mee kan omgaan ;-). Deze lak bevat prachtige subtiele gouden shimmers en holografisch effect. Dit samen met de rode basis lak maakt de lak gewoon mooi. Met 2 laagjes is hij dekkend en ook droogt ie lekker snel!DSC_1112-BorderMakerColores de Carol is verkrijgbaar via hun eigen webshop maar zal ook zeker terug te zien zijn bij NailPaintLove wanneer deze zijn digitale deuren weer opend. Per lak betaal je zo’n $10,00.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colores De Carol *Stuck In The Chimney*

  1. Heel mooi lakje! Vind het mooi dat ie soms iets roze lijkt door de gouden shimmer. Bijzonder kleurtje!
    NailTalk onlangs geplaatst…Win 2x Swarovski armbandjes van JaoillerieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge