Colores de Carol – Mystery

Heb je het al gezien? Nailpaintlove loopt vol met prachtige merken en producten. Niet alleen mooie nail art producten komen er steeds bij maar ook prachtige indie merken.

Indie lakken zijn helaas in Nederland nog niet zo bekend. En dat is echt zo zonde. Want wanneer je zo’n lak opdoet zie je en merk je in alles het verschil met een commerciële lak. Niet dat dit slechte lakken zijn absoluut niet maar het beetje meer liefde door het handwerk wat erin zit merk je gewoon.

Colores de Carol is een indie merk wat uit Amerika komt. Ze maken prachtige collecties en voor ieder wat wils. Hou je van simpel dan kan dat, maar hou je van glitters kun je ook zeker je geluk op. Maar waar merk je nou het verschil? Neem een commerciële lak met een jelly basis zoals Mystery heeft van Colores de Carol. Het is normaal erg lastig zo’n lak mooi en goed dekkend te krijgen. Tenzij je heel veel laagjes gaat aanbrengen en of van sheer (doorzichtig) houdt.

Mystery is dekkend bij 2 a 3 laagjes ondanks de blauw/paarse jelly base. Ook viel me op dat ondanks de laagjes de lak enorm snel is uitgehard en ik weer verder kon met mijn bezigheden.DSC_8683-BorderMakerBen je na het lezen van mijn artikel en het zien van mijn foto’s net zo enthousiast? Wat na mijn idee bijna niet anders kan. Dan kun je de lak hier shoppen. De lakken van Colores de Carol kosten €12,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colores de Carol – Mystery

 1. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Erg mooie lak!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Where Did I Park My UnicornMy Profile

 2. Zijn het nou gekleurde microglittertjes wat er in zit of scattered holo?
  Mijn Kleine Geheimpjes onlangs geplaatst…Tag: Lentekriebels!My Profile

 3. Al die kleine glittertjes, zo leuk! Hij is mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Yes Love – Pastel Paars en WitMy Profile

 4. De lak is inderdaad erg indrukwekkend mooi, erg bijzonder….
  Petra onlangs geplaatst…Tag: It’s tea time!My Profile

 5. […] de shop maar vullen met al die prachtige merken! Van het merk Colores de Carol konden jullie al Mystery voorbij zien komen. Een prachtige lak met een jelly basis. Vandaag een heel anders soort lak van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge