Colores De Carol *Jet Black*

Holografische lakken zijn echt walhalla als het gaat om finishes. Al blijven alle roze lakken toch ook wel vaak hangen. Sinds ik steeds meer indie lakken tot mijn stash kan toevoegen zijn het toch wel de holografische lakken die de overhand gaan krijgen.

En vandaag, juist vandaag laat ik jullie weer zo’n prachtig holografisch plaatje zien. Helaas geen roze maar wel een hele mooie klassieke zwarte holografisch lak. Colores De Carol is een merk waar ik ondertussen al 3 lakjes van heb. Vind ze allemaal erg mooi maar zeker verschillend.

Jet Black is een prachtige zwarte holografische lak die na mijn idee ook nog een warme gouden shimmer bevat. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt lekker snel. Eigenlijk heb ik totaal niets aan te merken op deze lak.Hou je van zwart of donkere kleuren maar ook zeker van holografisch dan is deze lak zeker een 100% aanbeveling. Colores De Carol is te koop bij NailPaintLove. Helaas is de webshop tijdeljk offline maar wanneer hij weer online is zal ik zeker een kijkje nemen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colores De Carol *Jet Black*

  1. Zelf moet ik altijd erg wennen aan de wat donkerdere najaartinten, maar deze heeft iets bijzonders over zich….het holografische effect in deze lak, vind ik heel erg mooi
    Petra onlangs geplaatst…Morgan Taylor:…. Tokyo A Go- Go…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge