Colores de Carol *Caramel Swirl*

Zitten jullie goed op je stoel? Want ik heb vandaag weer een indie lak voor je die jullie echt omver kan blazen. Een kleur die je niet van me gewend bent maar hij is het zeker waard!

Waar ik al die indie merken al enorm waardeerde word dat meer en meer. Steeds meer merken komen voorbij en Nailpaintlove blijft de shop maar vullen met al die prachtige merken! Van het merk Colores de Carol konden jullie al Mystery voorbij zien komen. Een prachtige lak met een jelly basis. Vandaag een heel anders soort lak van Colores de Carol. Maar net als alle andere lakken van Colores de Carol is ook deze lak 5-free.

Caramel Swirl is een prachtige warme bruine holografische lak. De kleur bruin zal ik niet meteen aan caramel linken maar mooi is de kleur zeker wel! Met 2 laagjes is de bruine kleur dekkend en mooi intens evenals het holografische effect. De lak droogt net als Mystery enorm snel! Een groot pluspunt van Colores de Carol.Colores de Carol is te vinden in de webshop Nailpaintlove en hier kosten ze €12,95 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colores de Carol *Caramel Swirl*

  1. het is inderdaad een prachtige lak, zelf vind ik hem ietsjes meer geschikt voor het najaar, maar hij is wel onwijs apart en mooi!
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Home is where the heart is ..My Profile

  2. […] basis koos ik Magdalene behalve op mijn ringvinger. Daar koos ik Caramel Swirl van Colores De Carol. Zo heb je een mooie afwisseling. Ik pakte mijn medium dikke dottingtool […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge