Colored Speckled

Ineens zie je ze overal voorbij komen de prachtige lakken van Yes Love. Ik ken ze al een hele tijd nadat ik ze kado kreeg van een vriendin die op vakantie was geweest. Maar ik vind het super leuk want immers zijn het goede en leuke budget lakken.

Yes Love is na mijn mening een merk wat goed met de trend mee gaat. Speckled, Neon, Shimmers, Glitter en zo kan je nog wel even door gaan. Je kan het zo gek niet bedenken of Yes Love heeft het in het assortiment. Leuk, want zo kan iedereen voor een prima budget prijs meedoen met de trends. En ondanks dat het budget is zijn de flesjes gevuld met 15 ml. De kwastjes zijn dan wel iet wat kort maar wel plat en recht afgesneden.Deze Colored Speckled heb ik helaas nooit meer echt terug gezien. Nu zijn het vooral de neon speckled lakken die je ziet. Deze nummer 6 heeft een licht gele basis waar tal van verschillende glitters in zitten. Denk hierbij aan roze, paarse, zwarte en oranje hexagons en kleine zwarte glittertjes. Ik bracht 3 laagjes aan waardoor er een mooi dekkend geheel ontstaat. Wel zou ik een topcoat er over dragen om te verkomen dat je met de glitters overal achter blijft hangen. De droogtijd is na mijn mening gewoon goed.Yes Love is tegenwoordig is beter verkrijgbaar dan een paar jaar geleden. De grote DA filialen hebben een schap staan waar je nog wel eens 3 voor €5,00 kunt scoren. Maar ook is er een Yes Love webshop met alle prachtige lakken voor €2,00 per stuk! Helaas is deze lak niet meer verkrijgbaar.

Vergeten jullie de Happy Summer winactie niet?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Colored Speckled

 1. hij is gaaf 😀
  femketje onlangs geplaatst…Wij Gaan In Ondertrouw!My Profile

 2. Hij is echt heel erg leuk, lief kleurtje!
  Tess onlangs geplaatst…Nail art // Natural colorblockingMy Profile

 3. Leuke kleur, helemaal voor in de zomer. 🙂 De grove glitters en chunks erin vin dik ook wat hebben! En cheaaap!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Gokken vanaf je eigen bank!My Profile

 4. Wat een prachtig lakje, ik ben gek op dit soort lakjes al heb ik nog niet echt een mooie als deze kunnen bemachtigen
  Bianca onlangs geplaatst…Look met het Technic Electric paletteMy Profile

 5. De dekking houdt mij tegen om ze te kopen. Sommige hebben maar twee laagjes nodig, maar vind drie wel veel. Maar desondanks, hij is super leuk!
  NailTalk onlangs geplaatst…Swatches Beauty UK- Part 2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge