Color Club *Over The Moon*

Dat Color Club weer terug is van weggeweest blijkt wel in de vele nieuwe collecties die ze weer hebben uitgebracht. Maar toch blijven de lakken van de Halo Hues collectie bij mij favoriet.

Ik heb al diverse lakken uit deze 2 collecties laten zien maar kwam erachter dat ik er nog zeker 3 nooit heb laten zien aan jullie. Daarom vandaag een prachtige holografische lak uit de Halo Hues 2013 collectie. De flesjes zijn gewoon vrij standaard en gevuld met 15ml pracht. Het mega lineaire holografische effect is er duidelijk in te zien. De kwast is rond en recht afgesneden.Over The Moon is een mooie blauwe lak waar een enorm holo effect in zit. Zelf lak ik mijn nagels altijd onder een spotje. Maar bij deze lakken lak ik mijn nagels het liefst in het bijna donker. Zodat ik niet verblind word door de holo. Met 2 dunne laagjes is de lak prachtig gedekt en de droogtijd is gewoon super.Ik ben zo blij dat ik beide collecties tot mijn bezit heb. Ik draag de lakken vaak en ook heel erg graag. Helaas zijn het geen goedkope lakken maar ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. Waar ik deze lak destijds kocht weet ik niet meer. Weet wel dat de prijs per lak zo rond de €8,50 ligt.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Color Club *Over The Moon*

 1. Drop dead gorgeous! Ik wil ook echt nog een aantal meer hebben van deze holo’s, echt prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Kaleidoscope- 07 Grass under the sunny skyMy Profile

 2. Wow, wat een aparte lak, erg mooi…ik kan mij voorstellen dat je de lak niet opdoet onder een spotje…
  Petra onlangs geplaatst…Sally Hansen: Miracle gel…Street flair!My Profile

 3. Wat een beauty!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Link Party #1: Spam je blog!My Profile

 4. liefde voor blauwe holo’s 😀
  femketje onlangs geplaatst…Een Zonnebril In De Winter?!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge