Color Club – Halo Hues

Color Club heeft nog niet zo lang geleden 6 prachtige speciale lakjes uitgebracht. Begin November zag ik ze per toeval op het net en ik kon de verleiding gewoon niet weerstaan en bracht ze naar mijn digitale winkelmandje. Halo Hues bestaat uit 6 super lineaire holografische lakjes. Hou je van glitters? Holografisch? en sprankelende kleuren? Dan zijn deze lakjes zeker iets voor jou!


Toen ik op internet deze collectie tegen kwam ging ik al gauw op Internet zoeken naar swatches. Ze waren er nog niet veel maar de gene die voorbij kwamen zagen er prachtig uit. Ik wist het dus zeker. Ik moest ze alle 6 hebben. Color Club heeft vaak mooie lakjes en deze behoren tot de top van de beauties. 


Ieder flesje bevat 15ml vloeibare pracht. Ze hebben een zilveren dop dus ik vermoed dat het om een Special Edition gaat. Aan alle zilveren doppen zit een dun flexibel kwastje wat het lakken erg prettig maakt.


De kleuren van Links naar Rechts:
Cherubic: beige/taupe/nude kleur
Halo-Graphic: roze
Cloud Nine: paars
Blue Heaven: blauw
Angel Kiss: groen/turquoise 
Harp On It: zilver

Al deze kleuren dekken in 1 laagje en drogen enorm snel. En wat voor een mega holografisch effect hebben ze zeg! De lakken zijn goed draagbaar en na 4 dagen had ik nog geen tipwear. De lakken waren enorm moeilijk om op de foto te krijgen door het enorme holografische effect. Maar het is toch gelukt.

Cherubic

Halo-Graphic

Cloud Nine

Blue Heaven

Angel Kiss

Harp On It

Ja ik ben echt verliefd op deze lakken en ben blij dat ik ze destijds in mijn mandje heb gestopt. 

Deze prachtige lakken zijn te koop bij Enchantra en kosten €9,95. Na mijn mening zijn ze het echt waard ook al is het niet heel erg budget. Een leuk kadotje voor de feestdagen.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Color Club – Halo Hues

  1. Wat doe je me aan! Hihi prachtig!

  2. Super gaaf, maar ik koop ze niet. Ik heb er al van een ander merk en op een gegeven moment heb je er genoeg. Desalnietemin prachtig!!!

  3. […] lakte mijn nagels met de zilveren holografische lak van Color Club met de naam Harp On It. Echt een geweldige holografische nagellak! Maar heb ik ook een stempel lak die dit holo geweld aan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge