Claire’s *Yummy*

Ondanks de donkere dagen vind ik het soms zo enorm leuk om even lekker te knallen. En neon lakken helpen daar zeker bij. Het maakt je dag toch een beetje zonniger.

Van de zomer kwamen ze vaak voorbij op verschillende blogs. De pastel lakken van Claire’s. Ik heb er steeds een stel vast gehad en iedere keer had ik ze weer terug gezet. Tot ik een paar weken geleden een actie ontdekte. Op alle make up was het 3 halen 2 betalen. En ik koos een aantal lakken waaronder deze neon lak. Hij knalt al lekker in het flesje welke is gevuld met 10ml. Het kwastje is wat breder en recht afgesneden.Yummy, is een lekker knallende barbie roze lak. De substantie is wel iets dikker dan ik gewend ben van de lakken van Claire’s maar hierdoor dekt ie prima met 2 laagjes. Ik vind de droogtijd van de Claire’s lakken altijd prima en dat was ook bij deze lak het geval.De lakken van Claire’s zijn te koop bij de bekende Claire’s winkels. Ze hebben veel verschillende lakken en de prijzen verschillen van €2,99 tot €4,99. Voor deze lak betaalde ik €3,50. Prima budget lak!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *Yummy*

  1. Jahhhh, dit is echt een kleurtje naar mijn hart, ontzettend vrolijk om te zien!
    Petra onlangs geplaatst…Review: Essie…All tied up!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge