Claire’s *Sand Effect*

Alweer een tijd geleden had Claire’s een super leuke sale met veel verschillende lakken voor maar kleine prijsjes. Ik kocht toen de lakken net nieuw waren al 1 van de sand finish lakken maar nu stonden de anderen tussen de sale producten.

Sinds de vernieuwde lakken van Claire’s, zijn ze er een heel stuk op vooruit gegaan. De houdbaarheid is beter, de flesjes zijn groter met 10 ml en mooier, de ronde kwastjes lakken netter en nog beter ze hebben verschillende finishes toegevoegd. Maar ondertussen is het al niet echt nieuw meer en staan ze al een jaar zo in de winkel. Ik ben er echt fan van!Purple, is zoals de naam al doet vermoeden een paarse lak met zilveren glitters. Na 2 laagjes is de lak dekkend en glittert hij helemaal van je nagels af. De lak droogt snel en er blijft een mooie textuur achter op je nagels.Pink, is net als purple lekker voorspelbaar een roze lak. Ik vind de kleur meer oud roze/beige met zilveren glitters. Ook Pink is met 2 laagjes dekkend en snel droog. Als de lak eenmaal droog is heb je een mooie textuur en een ware glitterbom op je nagels!Deze lakken zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Maar Claire’s heeft zeker nog meer mooie lakken en de prijzen verschillen tussen de €2,99 en de €4,99.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *Sand Effect*

 1. Prachtige kleurtjes! Erg leuk voor een feestje met al die glitters.

 2. Jammer dat deze niet meer te koop zijn, vooral de paarse lak is erg mooi!
  Lonneke onlangs geplaatst…Amazing Avocado Mask Dr. van der HoogMy Profile

 3. Wat zijn ze leuk! Jammer dat ik ze nooit heb gezien.
  Soraya onlangs geplaatst…Born Pretty Store – kleurrijke water decalsMy Profile

 4. Oh wat is die paarse mooi! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Attitude – Sage GreenMy Profile

 5. wauwie die paarse is mooi!
  femketje onlangs geplaatst…Essence Hello Autumn TE Polishes!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge