Claire’s Sale

Momenteel is er sale bij Claire’s dat betekend ook dat ze weer nieuwe lakjes krijgen en dus de oude in de sale bakjes liggen. Tijd om eens flink te snuffelen!

Op mijn verjaardag kreeg ik een leuke Claire’s cadeaubon en laat het nu ook nog eens sale te zijn. Ik kon 3 super leuke lakken vinden en vandaag deel ik deze graag met jullie. Alle flesjes zijn tegenwoordig hetzelfde. Ze lijken een beetje op de flesjes van Catrice. Ze zijn ook gevuld met 10 ml. Maar de verschillen zijn er ook zeker. Claire’s heeft gekozen voor spiegelende doppen en de kwastjes zijn vele malen beter.Denim Look Blue, de eerste van het stel. Denim lakken kennen we ondertussen allemaal wel/ Het is een donker blauwe lak met prachtige zilveren shimmers die dan ook nog eens mat opdrogen. Persoonlijk vind ik het een erg mooi effect. De lak dekt al met 1 dun laagje en hij droogt ook nog een super snel.Lightening, een totaal andere lak maar wel met een prachtige shimmer. De lak oogt donker paars in het flesje maar tijdens het lakken kan ik het niet echt een kleur geven. Zoveel shimmers in zilveren en gouden tinten. Met 2 dunne laagjes was het geheel dekkend en droogt ook lekker snel.Fireball, en of! Deze prachtige goude shimmer lak die meer naar het wit goud neigt dan naar het gele goud heeft echt een prachtige finish. Met 2 dunne laagjes was de lak al dekkend. Wel moet ik zeggen dat het heel erg verschilt op het moment dat je je handen beweegt. De lak droogt snel en had dus misschien een 3e laagje kunnen hebben.Ik kocht deze lakken in de Sale wat de prijs nog aantrekkelijker maakte. Ik betaalde per lak €1,00 maar normaal gesproken kosten de Claire’s lakken tussen de €2,99 (net zo duur als Catrice tegenwoordig) en de €4,99 voor de speciale lakken. Sinds de vernieuwing van de flesjes vind ik de lakken nog leuker en fijner geworden!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s Sale

 1. Oh wow, het blauwe denim lakje vind ik erg mooi!
  Mirjam onlangs geplaatst…Revlon Chroma Chameleon van de Big BazarMy Profile

 2. Wat een mooie lakken! Vooral de denim lak vind ik prachtig! Zeker leuk voor zo’n prijsje 🙂
  Judith onlangs geplaatst…World Cup NailsMy Profile

 3. mooi die blauwe 😀
  femketje onlangs geplaatst…Inspirational: Slaapkamers.My Profile

 4. wow wat een toffe lakken, alle drie!
  Angelique onlangs geplaatst…The Body Shop fijian water lotus body mistMy Profile

 5. Wow, die blauwe is mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…De leukste WK nagels!My Profile

 6. Wow, die blauwe! Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…De leukste WK nagels!My Profile

 7. Dat blauwe lakje is mooi!
  Lotties Nailies onlangs geplaatst…NOTD – Pastel GalaxyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge