Claire’s *Liquid Purple*

Al een enige tijd zag ik op de instagram van Claire’s voorbij komen dat ze nu ook liquid metal lakken verkochten. Ik werd erg nieuwsgierig en kon niet wachten tot ik ze bij Claire’s in de winkel zag staan.

Helaas duurde het in Nederland erg lang en vond ik ze bij een Duitse Claire’s. Ik nam een aantal kleuren mee en werd blij verrast bij de eerste swatches. Want wat blijkt. Deze Liquid metal lakken zijn geen gewone metallic lakken. Wanneer je deze lakken lakt heb je een vrij aparte substantie en géén strepen.

Liquid Purple is een paarse metallic lak. De lak dekt al naar 1 laagje maar persoonlijk voor de houdbaarheid en om de lak nog intenser te maken lak ik 2 laagjes. De lak droogt ook enorm snel en dit alles bij elkaar maakt de lak ook perfect om mee te stempelen.De liquid metal lakken zijn te koop bij de Claire’s winkels. De lakken zijn wel wat duurder dan de gewone lakken maar mocht je van mooie stempel lakken houden heb je meteen 2 lakken in 1.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *Liquid Purple*

  1. wat een mooie licht lila metallic lak, erg vrolijk om naar te kijken , inderdaad wel heel anders dan andere lakken….
    Petra onlangs geplaatst…Revlon, cream eyeshadow, 714 Eternal summerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge