Claire’s *Light Coral*

Echt overal zie je ze nu wel voorbij komen. De ‘vernieuwde’ lakken van Claire’s. Ik heb al aardig wat lakken van Claire’s in mijn stash en ben ook met alle lakken even blij.

Sinds Claire’s (ondertussen alweer een enige tijd geleden) de flesjes heeft vernieuwd ben ik nog blijer met de lakken van Claire’s dan dat ik al was. De formule is verbeterd en de flesjes zien er een stuk strakker uit. De inhoud met 10ml, de zilveren dop en de ronde kwast is een schot in de roos geweest als je het mij vraagt.Light Coral is een licht oranje lakje met een vleugje roze erin. Precies zoals je koraal zou omschrijven. Ik zag vaak Pastel Neon’s voorbij komen en deze heeft er wel wat van weg maar is wat minder neon en is daarom ook iets draagbaarder. Met 2 laagjes is de lak dekkend en ook droogt ie redelijk snel! Hoezeee!De lakken van Claire’s zijn te koop bij de bekende Claire’s winkels. Je hebt verschillende finishes en de prijzen verschillen van €2,99 tot aan €4,99 voor de echte speciale lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *Light Coral*

 1. Gaaf kleurtje!!!! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…DM shoplog.My Profile

 2. Echt een prachtig kleurtje, lovin’ it!!
  NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. FLAMINGO tini’s – Flamingo Tini PinkMy Profile

 3. ik hou wel van dit soort kleurtjes!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

 4. Leuk lakje, mooi kleurtje ook!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…VipBox Augustus 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge