Claire’s *#Dork*

Wie mij kent weet dat ik dol… nou ja meer waanzinnig gek ben op holografische lakken. Ik doe er alles aan om mijn collectie holo lakken zo mooi en groot mogelijk te maken/houden. 1 nadeel, het zijn vaak dure lakken.

Ook al heb ik ondertussen heel wat lakken waaronder ook de holografische lakken. Maar toch als ik er 1 zie staan moet deze gewoon mee. En zeker als het dan ook nog een budget lak is. Af en toe kijk ik eens verder dan de voorste lakken bij winkels als Claire’s en wat je daar dan achterweg tovert is ooit te mooi voor woorden. De lakken van Claire’s zijn super. De flesjes zijn lekker simpel en gevuld met 10ml. De kwast is rond en gewoon recht afgesneden.#Dork, is een zilveren holografische lak waar ik er al een aantal van heb. Maar omdat de lakken van Claire’s goed budget zijn was ik toch benieuwd. En jawel hij is het 100% waard. Met 2 dunne laagjes compleet dekkend en de droogtijd is super! De lak droogt net als vele holografische lakken iets soft mat op.De lakken van Claire’s zijn vooral te koop bij de Claire’s winkels. De schappen zijn wat aan de kleine kant en ik heb me laten vertellen dat er in 1 rijtje ooit 2 tot 3 verschillende staan. Hierdoor kijk ik vaak wat er achteraan staat en daar kun je deze beauty’s vinden. De lakken van Claire’s liggen qua prijs tussen de €2,99 en de €4,99 en voor deze #Dork betaalde ik maar €2,99!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *#Dork*

  1. Net als wit vind ik zo’n holo onmisbaar in je collectie! Erg mooi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Glitter trail – Nail ArtMy Profile

  2. Zo op je nagels vind ik hem wel mooi, maar zou ik hem in het flesje blij claire”s zien staan zonder dit gezien te hebben, dan zou ik hem niet meenemen
    Petra onlangs geplaatst…Mijn vergeten item: Essence nail-art Express dry drops.My Profile

  3. […] erg vaak en het heeft gewoon een chique gevoel. Jullie konden van de week al de swatches zien van #Dork maar voor mij vroeg dit om een extratje. Ik koos ervoor om een curly patroon van Dashica Big SdP-T […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge