Claire’s *Christmas Gifts*

En heb jij al je kado’s voor onder de boom al binnen? Of zoek je nog net dat ene kleine kadotje voor die moeilijke -want heeft al alle kleuren- nagellak liefhebber. Claire’s heeft speciaal voor kerst leuke gift lakken uitgebracht vandaag laat ik er 3 zien.

Als ik het goed heb zijn er een 5tal gift lakken die Claire’s heeft uitgebracht. Verpakt in een doosje met prachtige diamanten dop. Het flesje is vrij standaard met een inhoud van 8ml, maar de dop totaal niet. Ik vind het er wel feestelijk uitzien. Je kan de dop prima vast houden en je hebt er geen last van verder. De kwast is prima, smal en plat.Ik kreeg met Sinterklaas 3 van deze gift lakjes. Ik laat ze aan jullie zien. 1 basis lak en 2 toppers. Van alle 3 heb ik maar 1 laagje aangebracht en dit gaf het gewenste resultaat. De lakken drogen snel en zijn verder niet heel speciaal. Ze hebben helaas geen naam zoals de vaste assortiment lakken dit wel hebben.

Zilver met shimmers
Topper 1, Clear holo glitters in een blanke basis over Something Blue van AngelicaTopper 2, Clear holo glitters in een paarse basis over Sugar & Spice van Angelica
Wat deze lakken precies kosten weet ik niet. Ik heb ze immers gekregen met Sinterklaas. Ik vind het super leuke kleine kadotjes voor de kerst. Weet wel dat je bij Claire’s momenteel op alle kerst artikelen 3 halen, 2 betalen acties hebt.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Claire’s *Christmas Gifts*

 1. Wat een leuk kado! Die dop..haha geweldig! Erg leuk en feestelijk, lakjes ook!
  NailTalk onlangs geplaatst…MoYou stamping on Trind – Nail ArtMy Profile

 2. wat zien ze er leuk uit, ik heb er van de week even naar staan kijken bij claires….de doppen knallen er echt af van alle bling bling…en nu zie ik dat de inhoud van de flesjes ook helemaal van het beeldscherm afknalt, echt mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Haar: Kammen en borstel…Tips & wetenswaardigheidjes…My Profile

 3. Wauw, dat zijn gave lakjes! Die doppen… prachtig!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Greenland Body Butter – StrawberryMy Profile

 4. Oh ze zijn zo leuk! Ik zag ze ook staan en ze zijn zo feestelijk!
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Safari rode nagellakMy Profile

 5. […] liet ze jullie eigenlijk al zien tijdens de Christmas Gift lakken van Claire’s. Ik gebruikte deze Angelica lakken als basis voor de glitter lakken. Toch […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge