Cirque *Powwow*

Al heel wat merken nagellak zijn hier de toonbank over gevlogen. En natuurlijk zijn er nog merken waar ik waanzinnig nieuwsgierig naar ben. En dan hebben we het met name over heel veel Indie merken.

Cirque is een merk wat heel lang overal voorbij kwam maar wat ik nooit echt bestelde. Het ziet er allemaal zo exclusief uit en dus ook duur. Mijn portemonnee heeft helaas geen oneindige bodem en dus houd het wel eens op. Tot ik eens een actie trof bij PrettyPolish en ze op alle Indie merken korting bood. Dit was mijn kans om kennis te maken met Cirque.

Het flesje word in een mooi zwart doosje geleverd waar duidelijk opstaat dat het een product is van Cirque. Bovenop het doosje zit een sticker met de naam van de lak. Ook is op het doosje al te vinden wat de inhoud is van het flesje. Deze is 13,2ml. Op de achterzijde van het doosje staan de ingrediënten. Wanneer je het doosje open maakt en je het flesje eruit haalt zie je een vierkant flesje, duidelijke zwarte opdruk en onderop dezelfde naam sticker. De kwast is rond en smal maar lakt heerlijk!Powwow, is een roze holografische lak. Iets wat je wel vaker tegen komt maar toch is het geen one of a million. De roze kleur lijkt vergezeld te worden met een prachtige paarse gloed. Ik kan het niet goed omschrijven. Maar met 2 dunne laagjes is de lak mooi dekkend en de droogtijd is super! De lak droogt wel semi mat op maar persoonlijk vind ik dit geen probleem. Wil je dit niet dan is een topcoat zo gebruikt.Ik kocht Cirque bij PrettyPoish. Wat ik er voor betaald heb weet ik niet meer precies. De lakken kosten zonder actie los €12,95 per stuk. Helaas niet goedkoop. Toch ben ik wel benieuwd geworden naar meer lakken van dit merk. Maar voorlopig wacht ik nog wel even en wie weet komt er wel weer een leuke kortingsactie!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cirque *Powwow*

  1. Wat is dit weer een onwijs feestelijk lakje, erg mooi….tja soms is het gewoon even wachten op een aanbieding en komen die vanzelf wel weer langs. Glamour heeft de lak wel…
    Petra onlangs geplaatst…Wenkbrauwen & …al die andere leuke beauty aanbiedingen…My Profile

  2. Oh wat een beauty!! <3
    NailTalk onlangs geplaatst…Revlon – Tempt 180My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge