Ciaté *Looking Glass*

Helaas had ik tijdens de actie van Ciaté bij Big Bazar geen tijd om naar de Big Bazar te gaan om te kijken welke beauty’s ze allemaal hadden. Maar gelukkig had ik de week ervoor al 2 prachtige lakken meegenomen. Vandaag laat ik er 1 zien.

En noem het maar geluk want na de actie lag er bij ‘mijn’ Big Bazar geen enkele Ciaté lak meer. Maar wat wil je met een actie als 3 voor €10,00 waar je normaal €9,99 voor 1 lak betaald. Het zijn dezelfde leuke flesjes met strikje en een inhoud van 13,5ml dus wat wil je nog meer. Het kwastje is smal en plat en lakt gewoon prettig.Looking Glass, viel mij meteen op door de prachtige zilveren lak met prachtige holografische glitters al vind ik ze zelf meer op stukjes glas lijken. Hij deed me een beetje denken aan de lak van de LE Superheroes van Essence. Maar toch vind ik deze net iets meer. Helaas heb je wel 3 laagjes nodig om de lak dekkend te krijgen maar door de super snelle droogtijd is dit helemaal geen ramp.Ik ben echt blij met dit plaatje en denk zelfs dat hij als topper ook erg mooi is. Ik betaalde voor deze lak €3,99 bij Big Bazar. Een paar dagen later ging de actie in. Wat vinden jullie van al die leuke High End merken die te koop zijn bij Big Bazar?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ciaté *Looking Glass*

 1. Oh had ik deze maar gevonden bij de Big Bazar! Hij is erg mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie & Rose – Nail ArtMy Profile

 2. oeh hij is mooi 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 15/11; Ice Blue And Sparkles.My Profile

 3. Tjonge hij glimt en blinkt je tegemoet, echt mooi en zo feestelijk!
  Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher Nail polish: ….Or, Violine & AmethysteMy Profile

 4. Wat een mooi lakje! Ik vind het zo leuk dat ze Ciate bij de Big Bazar verkopen. Van de week heb ik ook nog drie lakjes gekocht.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Anatomicals Aloe Aloe Aloe Hand & Lip Balm TubeMy Profile

 5. wat is deze ook mooi! Ik heb ook van ciate laatst bij de Big Bazar een glitter lakje gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge