Chromit & Miss Pinky

Na het zien van het pers bericht was ik verkocht. Alle lakken waren zo mooi en voor ieder wat wils. Ja deze Limited Edition collectie van Catrice was voor mij bij voorbaat al geslaagd. Toen ik 1 van de namen zag was mijn reactie: ‘Die MOET ik hebben’. Waarom? Kijk gauw mee!


Bij het zien van het pers bericht en de namen van de lakken kwam al gauw de naam Miss Pinky in mijn vizier. Dat betekende maar 1 ding. Ondanks dat ik niet van Chameleon lakken of anders gezegd duochroom lakken hou moest en zou deze er komen. Chromit & Miss Pinky is dan ook een chameleon lak. De roze kleur heeft nog een prachtige blauwe glans maar of je daarmee een lak als duochroom kunt bestempelen… Nee niet echt en daarom vind ik de Chameleon naam van Catrice een betere benaming. De flesjes zijn vrij standaard al hebben ze een mooie holografische opdruk. De inhoud van 10ml en de brede kwast zijn normaal en bekend.


Chromit & Miss Pinky is dekkend in 2 laagjes. Ook droogt de lak redelijk snel. Dit is wel de enige Chameleon lak die ik uit koos de rest vond ik niet heel speciaal of gewoon niet mooi.


De reden dat ik deze week alle Luxury Lacquers nog eens voorbij laat komen is omdat ik ze al in diverse opruimbakken heb gespot bij “mijn” Kruidvat. Ik kocht deze lak tijdens de actie 2 voor €5,00 maar de standaard prijs is €3,59.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Chromit & Miss Pinky

  1. Ondanks dat je zelf niet zo van de finish ben vind ik het wel een echte Wendy kleur en het past uiteraard bij je site haha
    Angelique onlangs geplaatst…Instagram foto`s van de afgelopen tijdMy Profile

  2. ik vind ‘m super pretty :3
    femketje onlangs geplaatst…Nieuw: Demak’Up Expert Lijn!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge