Christmas Nail Colors

Wow wat gaat het ineens snel. De Sint is alweer een tijdje weg en over een week is het alweer kerstavond. Nou speciaal daarom heb ik typische kerst kleuren gebruikt op mijn nagels.

Soms is het zo simpel en weet je precies wat leuk is. Nou ik weet het hierover nog niet zo zeer. De kleuren combinaties zijn super kerstig en misschien dat dat de reden is waarom ik het niet zeker weet. Ik maak er nooit een geheim van maar kerst is niet zo’n mijn ding. Ik ben altijd blij als het 27 december is ;).

Maar welke kleuren gebruik je speciaal met kerst. Goud, Rood en Groen en op je nagels mogen glitters zeker niet ontbreken. De lakken die ik gebruik zijn makkelijk te vervangen door de lakken die je zelf tot je bezit hebt. Het is slechts een soort indicatie.

Ik gebruikte als basis:
OPI – Golden Waves
China Glaze – Cranberry Splash
China Glaze – Paper Chasing

Als glitter lakken gebruikte ik:
China Glaze – Golden Enchantment
Claire’s – Flashing Lights
Claire’s – Green X-mas Glitter.

En dan ga je gewoon een beetje spelen met de glitters. Wat doe je waarover en hoe komt het mooiste tot zijn recht. Welke nagels lak je in welke kleur. Het kan allemaal en de combinaties zijn eindeloos.Ik vind het leuk om zo mensen op ideeën te brengen, om toch eens buiten de lijntjes te leven. Want wat je normaal niet doet kan nu zomaar eens heel erg leuk zijn.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Christmas Nail Colors

 1. Jaaaa dit is kerst!! I love it Wen!
  Margo onlangs geplaatst…NOTD: Bloody ChristmasMy Profile

 2. Leuke chevron nagels!! Echte kerstkleurtjes heb je uitgekozen 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Ciaté Snow Globe and Power Dressing – NailsMy Profile

 3. de glitters spatten van het beeldscherm af, wat zijn ze weer allemaal mooi, …love this!
  Petra onlangs geplaatst…Oh So Heavenly: Happy Hands …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge