China Glaze *Spring In My Step*

Jemig! Waar ik vroeger echt veel over China Glaze online zette. Heb ik nu gewoon zoveel andere lakken dat deze een beetje op de achtergrond belanden. Helemaal niet de bedoeling dus weer eens tijd voor een China Glaze lak!

Ik heb nog een aantal lakken van China Glaze in mijn To Do bak staan. Helemaal niet erg maar ze moeten ook zeker niet vergeten worden. Daarom vandaag een heerlijke lente kleur. Deze lak komt dan ook uit de City Flourish collectie, de Lente collectie van vorig jaar. Verder is China Glaze gewoon China Glaze. Mooi flesje met 14ml inhoud en een heerlijke ronde kwast waar je prima mee kan lakken!

Spring In My Step is een mooie pastel tint. Ik dacht eerst licht roze maar hij heeft zeker ook een peachy tint in zich. Ik moet helaas wel bekennen dat deze lak 1 van de moeilijkste te lakken lak is die ik van China Glaze heb. De substantie is wat waterig dus ik denk dat daar het probleem zit. Daardoor heb ik ook 3 dunne laagjes nodig gehad om een mooi dekkend geheel te krijgen. Wel droogt de lak dan weer super snel.Ja al met al een heerlijk lente lakje. Al ben ik niet zo onder de indruk van de substantie van deze lak. Maar goed je kan niet altijd geluk hebben ;). China Glaze heeft nog veel meer prachtige lakken welke beter te lakken zijn! Deze zijn te vinden bij NailPaintLove.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Spring In My Step*

 1. de kleur is echt onwijs lief om te zien, een beetje klassiek jammer dat de substantie een beetje tegenvalt….
  Petra onlangs geplaatst…Review: Sleek I-Divine Vintage Romance eyeshadow palette…My Profile

 2. Oh wat een lief kleurtje! Drie dunne laagjes is wel wat veel maar de kleur is ook zo lief!
  Mirjam onlangs geplaatst…Rimmel London Rita Ora #498 Rain Rain Go AwayMy Profile

 3. China Glaze vind ik stiekem best wel tegenvallen qua formule bij de lichtere kleuren. Maar ach, als je dan dit kleurtje ziet… boeiend 😉 Zo lief!
  NailTalk onlangs geplaatst…Colores de Carol – Holo BlastMy Profile

 4. Wat zonde van de substantie, want een mooi kleurtje is het zeker.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Swatches P2 Beauty Goes Safari ♥ Sunsational ♥ UnforgettableMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge