China Glaze *Seahorsin’ Around*

Dat ik een zwak heb voor China Glaze zal ondertussen wel bekend zijn bij velen van jullie. Ik vind de lakken gewoon mooi en eigenlijk alles aan de lak is goed.

Toen de Sea Goddess lakken uitkwamen begin dit jaar was ik wat sceptisch. Alweer textuur lakken met glitters in kleuren die ik al vaker had gezien. Maar langzaam kwamen er her en der meer swatches voorbij en bleken de lakken toch wel spectaculair te zijn. De flesjes zijn gewoon standaard alleen zijn de doppen donker grijs/zilver. De inhoud is 14ml en de kwast is rond.Seahorsin’ Around is een prachtige blauwe/turquoise kleur met een hele mooie groen/gouden gloed erover. De gouden glitters maken het geheel nog een stukje sprankelende. De substantie is wel wat aan de dunne kant maar met 2 dunne laagjes is het een mooie dekkende lak. In de zon is het een ware glitterbom! De lak droogt ook mega snel.

Ik vind de lakken uit deze collectie toch mooier dan ik in eerste instantie dacht. Dus wie weet komen er in de toekomst toch nog een paar bij. De prijzen van China Glaze liggen over het algemeen tussen de €5,95 en de €7,95. Ik kocht deze lak bij Enchantra tijdens de Summer Heat actie.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Seahorsin’ Around*

 1. Erg mooie kleur! Ik heb zoiets van Catrice Luxury Lacquer en van Essie maar die zijn net wat donkerder. Dit is een mooie kleur blauw!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nieuw: Chubby Stick Cheek BalmMy Profile

 2. Hij is ook mooier dan ik in eerste instantie dacht! Er is ook een roze van, met goud, ook net wat voor je! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Mani Swap with LinvanTMy Profile

 3. Prachtig lakje! Ik heb hem ook. Ik kan er naar blijven staren 😀
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Rimmel Glitter Bomb Midnight Mistletoe & BedazzleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge