China Glaze *Rodeo Fanatic*

Afgelopen tijd konden jullie al veel lakken zien van mooie merken. Van OPI tot Essence en van Claire’s tot KIKO alles kwam voorbij. Het zijn allemaal fijne merken maar het merk waar ik toch nog het steeds iedere keer verliefd op word is China Glaze.

De lakken van China Glaze zijn gewoon geweldig. De dekking is super, de lakken zijn mooi, de verpakking is goed, de draagbaarheid is top en ga zo nog maar even door. Ik heb er gewoon niets op aan te merken. Het mooie flesje is gevuld met maar liefst 14ml en de kwast is rond en recht afgesneden. Prima mee te werken dacht ik zo!Rodeo Fanatic, is een mooie donkere blauwe lak waar een kleine paarse colorshift in zit. Dat maakt de lak toch een klein beetje duochroom maar gelukkig niet overdreven en zo kan ik het zelfs mooi vinden. Ook heeft de lak nog een prachtige shimmer. Met 1 laagje was de lak al dekkend maar persoonlijk vind ik 2 dunne laagjes net wat mooier. De lak droogt snel maar pas op! Gebruik ten alle tijden een goede basecoat want de lak stained wel.Ik kocht Rodeo Fanatic in de leegverkoop van NailPolishFashion vanwege het sluiten van de webshop deuren. Er staan nog enkele lakken tussen voor kleine prijsjes!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Rodeo Fanatic*

  1. de glans op deze lak spreekt mij heel erg aan….ik zou deze zelf ook heel erg graag dragen!
    Petra onlangs geplaatst…Zomaar tussendoor….omdat ik er blij van werd!My Profile

  2. Heel mooi lakje! Hou ook van China Glaze, zijn eigenlijk altijd goed!
    NailTalk onlangs geplaatst…Ciaté – Power Dressing PP054My Profile

  3. […] ze een beetje helpen but who care’s, als het effect maar leuk is! Ik lakte Let It Snow over Rodeo Fanatic van China Glaze.Ow elke lak die ik van Let It Glitter heb en gebruik vind ik zoooo fantastisch! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge