China Glaze *Red-Y To Rave*

Vandaag weer eens een China Glaze. Dit keer een lakje uit de nieuwe zomer collectie. Een collectie met prachtige heldere neon kleuren die van je nagels afknallen!

China Glaze komt ieder seizoen en zelfs daarbuiten met nieuwe collecties. Voor je het weet is er alweer een nieuwe reeks met prachtige lakken. Maar de collectie Electric Nights is toch wel weer een hoogte punt sinds tijden. De kleuren zijn sprekend en geven je echt een zomer gevoel! En het mooiste aan China Glaze is dat de flesjes altijd hetzelfde zijn.

Red-Y To Rave is een mooie bright rood/oranje lak met een heel klein vleugje roze, ik denk dat neon koraal het meest in de buurt komt. Toch is de kleur echt moeilijk te omschrijven maar het knalt van je nagels! Meestal zijn dit soort neon lakken slecht dekkend en hebben een witte base nodig maar deze van China Glaze staat geheel op zichzelf en is dekkend met 2/3 laagjes. Ook droogt de lak snel en niet matt op zoals de meeste neon lakken.Ik hou echt van zulke kleuren en zoals je kan zien doen ze het ook erg leuk onder blacklight (maar helaas minder goed op de foto). Dus wanneer je lekker op vakantie bent en gaat feesten in een club met blacklight zijn ook deze lakken helemaal het einde. Electric Nights en verschillende ander collecties van China Glaze kun je hier bij Nailpaintlove vinden en kosten tussen de €5,75 en de €5,95
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Red-Y To Rave*

 1. ( heeft even haar zonnebril opgezet, want tjeetje) Wendy, wat een felle kleur, wel onwijs mooi om te zien….echt gaaf!
  Petra onlangs geplaatst…Treacle Moon, ..the Raspberry Kiss. Hand & body lotionMy Profile

 2. WOW! Die knalt van mijn scherm af! Gaaf kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…Catrice Luxury Feathers – Nail ArtMy Profile

 3. Wat een mooi lakje! Ik ben dol op felle kleuren 🙂
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Blue Ivy nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge