China Glaze *Peonies & Park Ave*

Het is weer tijd om te knallen!!! Ja we gaan vandaag weer eens flink de zonnebril opzetten voor deze prachtige mooie neon roze lak!

Dit is echt een lak die vervloekt is volgens mij. Ik heb hem al een aardige tijd en gebruikte hem al in vele verschillende nail arts maar toch kwam het er niet van om hem te swatchen en te reviewen. Maar dan eindelijk vandaag is ie aan de beurt!

Peonies & Park Ave een prachtige kleurrijke roze lak afkomstig uit de City Flourish collectie van vorig jaar. Peonies & Park Ave is dekkend is 2 a 3 laagjes en ik vond dat de lak iets wat matte opdroogde. Hou je hier niet van is een topcoat snel aangebracht natuurlijk. Wel droogt de lak lekker vlot.Deze collectie dan niet maar vele andere mooie China Glaze lakken kun je kopen bij Nailpaintlove. Daar kun je al een China Glaze lakje scoren voo €5,75. En plaats je nu een bestelling boven de €20,00 krijg je een prachtige Cupcake Polish kado!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Peonies & Park Ave*

  1. De kleur is onwijs mooi, zelf zou ik hem wel aflakken met een glanzende topcoat, maar dat is net zoals je zegt natuurlijk wel echt een kwestie van smaak….
    Petra onlangs geplaatst…Scrub & Rub….Body Butter, Women only…My Profile

  2. BAM! Neon! Heerlijk 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Let it Glitter – SoulmateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge