China Glaze *Mix & Mingle*

Een tijdje geleden kreeg ik echt een super leuk kadotje van de vriendin van mijn vader. Zij was op vakantie naar USA geweest en vroeg of ze wat voor mij kon meenemen. UHM JA! Dus kreeg ik een super leuk zakje met lakjes!

In Amerika liggen de prijzen op veel beauty producten een stuk lager dan in Nederland en merken die uit Amerika komen hebben hun collecties daar al eerder in de winkels liggen dan hier. Wat eigenlijk gewoon super logisch is. Dus ik gaf wat wensen door en natuurlijk mocht ze zelf ook wat leuks uitzoeken :P. Ik hou er wel van om op zo’n manier verrast te worden.DSC_1315-BorderMakerMix And Mingle was 1 van de verrassingen. Ik had door gegeven dat ze wel mocht kijken naar kerstcollecties. Nou is dit leuke setje uit de Cheers! Collectie van China Glaze en dus erg kerstig ;-). Het setje bevat 2 lakjes en 6 velletjes met 13 nail guides.

Mix and Mingle is het eerste lakje uit het setje. Een crelly donker paars lakje. Hij ligt heel erg tussen een jelly en creme substantie in. De dekking is met 3 laagjes, hij droogt vrij snel en de glans is enorm.De 2e lak uit het setje is meteen een leuke topcoat. Break The Ice is een blanke basis met holografische stukjes glitters. Het zijn geen flakes daar zijn ze net te dik en stug voor. Ik bracht -op mijn ring- en middelvinger- Break The Ice aan in combinatie met de nail guides over Mix and Mingle. Helaas niet zo’n groot succes en besloot ik op mijn pink en wijsvinger maar een faden effect te krijgen door met het kwastje iets te deppen. Een veel beter resultaat. De Nail Guides zijn veel te sticky waardoor je hoe droog je lak ook is de lak mee trekt. Ik heb ze op alle mogelijke manieren minder sticky proberen te maken maar helaas. Op mijn middelvinger zie je hier nog wat restjes van.Ik vind het verder een erg leuk setje wat erg leuk is in combinatie. Maar ook los van elkaar zijn het leuke lakjes. Break The Ice is een leuke toevoeging op mijn glitterlakken collectie. Wat dit setje heeft gekost weet ik dus niet omdat het een kadotje was. China Glaze is over het algemeen redelijk verkrijgbaar via Nederlandse Webshops.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Mix & Mingle*

 1. …..heerlijke kleur vind ik dit om naar te kijken, echt heel feestelijk zonder dit direct aan december gelinkt te zien …heel erg mooi, ik kan mij voorstellen dat je heel erg blij bent met dit aparte setje
  petra onlangs geplaatst…Mijn …..ha ha ..hatsjoeehhhh .. beginnende snotterwishlistje! ….My Profile

 2. Wat een leuk duo! Mooi hoe je het glitter lakje hebt aangebracht op verschillende plekken. Me like!
  NailTalk onlangs geplaatst…Win 4x LacquesterMy Profile

 3. die kleur is echt stunning 😀
  femketje onlangs geplaatst…Essence Winter? Wonderful! – Polishes.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge