China Glaze meets Disney

Misschien zullen sommige het van jullie wel weten maar voor de overige bezoekers, ja ik ben een enorme Disney fan. Mijn meest favoriete figuurtje is Tinkerbell. En verder alles erom heen vind ik mooi en erg tof. In ieder verhaal zit en hele duidelijke boodschap en hierdoor word zo’n sprookje nog mooier. Vanwaar een verhaaltje over Disney? Komend weekend ben ik daar een weekend om even mijn hoofd leeg te maken en heerlijk te genieten. Het laatste weekend dat daar alles in Kerstsfeer is dus een leuke bijkomstigheid.

Ik heb speciaal voor dit weekend een leuke nail art gemaakt met Minnie Mouse. 


Ik gebruikte hiervoor:
Red Satin – Holiday Joy – China Glaze
Whirled Away – Cirque du Soleil Worlds Away – China Glaze 
Stempel plate – Mickey Mouse
Rhinestones


Als basis lakte ik mijn nagels met de Red Satin van China Glaze. Deze lak is mooi Minnie rood. Omdat normaal Minnie witte stippen op haar jurk heeft vond ik het een leuk idee om Whirled Away van China Glaze te gebruiken. Deze lak is immers wel erg lastig in gebruik. De transparante lak is dik en de glitters moet je echt op een plek leggen want met het lakken blijven ze niet liggen.

En op mijn accentnagel ben ik Minnie gaan stempelen en in haar strik bracht ik een steentje aan. 

Lekker simpel en leuk voor een paar dagen! 
Red Satin en Whirled Away zijn beide te koop bij Pretty Polish en Enchantra. De prijzen variëren van €3,50 tot €5,95 

Let wel! Op dit moment zijn bij Pretty Polish en Enchantra de SALES begonnen en hebben dus ook diverse China Glaze lakken er tussen staan. Zeker een kijkje waard!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze meets Disney

  1. Erg leuk! En helemaal Disney!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge