China Glaze *In A Lily Bit*

Ik vind het echt zooooo jammer dat we nu alweer in de herfst periode zitten… De blaadjes vallen en de kleuren in de winkels zijn alweer zo donker. Ik hou er niet zo van dus tijd voor een pastel beauty!

Tijd om de boel wat op te fleuren met een prachtige lak uit de voorjaarscollectie van China Glaze – City Flourish. Deze collectie heeft echt prachtige pastel tinten maar ook de wat hardere tinten. Gewoon een perfecte collectie om voor wat meer kleur te zorgen. De flesjes zijn ook van deze collectie gewoon standaard, gevuld met 15 ml en een ronde kwast.In A Lily Bit is een super mooi pastel roze lak met een lila ondertoon waardoor het geen standaard pastel roze of lila kleurtje is. Helaas dekken deze kleurtjes altijd wat minder en had ik ook voor deze lak 3 laagjes nodig. Maar de lak droogt, zoals we gewend zijn van China Glaze, lekker snel.

China Glaze is helaas in Nederland niet echt in winkels te koop (voor mijn portomonee beter ;)) Maar gelukkig zijn er diverse webshops die China Glaze verkopen. De prijzen verschillen per collectie maar liggen over het algemeen tussen de €4,95 en de €7,95.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *In A Lily Bit*

 1. Mooi lakje! China Glaze blijft een topmerk!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Facebook Winactie!!My Profile

 2. Heel mooi en lief kleurtje! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Winactie Facebook!My Profile

 3. Moet je wat bekennen… ben verliefd… en wel op dit lakje!
  Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge