China Glaze *Feel The Breeze*

De lente staat weer voor de deur dus tijd voor de heerlijke vrolijke kleuren. En of het nu gaat om de nieuwe voorjaar collecties of gewoon die van voorgaande jaren. Het gaat gewoon om de heerlijke frisse kleurtjes.

China Glaze komt iedere jaar weer met heerlijke voorjaar collecties. Waar dit jaar Road Trip staat, stond vorig jaar Off Shore zeker in de picture. De Off Shore collectie bestaat uit heerlijke pastel neon tinten. Hierdoor lijkt je huid nog bruiner. Perfect voor het voorjaar en de zomer. Verder blijven de flesjes van China Glaze herkenbaar door de vorm en de inhoud. De ronde kwast lakt prima en netjes.Feel The Breeze is een pastel neon roze lak. Ik hou van dit soort kleurtjes. Maar het lakken is wel altijd een redelijke uitdaging. Doordat de lak wat dikker van substantie is krijg je gauw een vlekkerig effect. Met 2 laagjes is de lak dekkend. De droogtijd is wel wat langer dan ik gewend ben van China Glaze. Zoals de meeste neon lakken droogt ook deze lak iets matt op.Feel The Breeze is net als de rest van de Off Shore collectie –en nog veel meer– is verkrijgbaar bij NailPaintLove. En wat nog leuker is, per lak betaal je maar €5,75.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Feel The Breeze*

 1. Wat een mooi kleurtje, precies wat ik zelf nog zocht.
  Lonneke onlangs geplaatst…FOTD | My Everyday Make-upMy Profile

 2. Wat een heerlijk zacht kleurtje! Krijg helemaal een lente-gevoel erdoor!
  Yvonne onlangs geplaatst…El Corazon Magic AttractionMy Profile

 3. Zo’n lekker kleurtje! Vrolijk en vrouwelijk 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Glam Polish – Frost FlowerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge