China Glaze *Conduct Yourself*

Na Essence is het ook wel een hele tijd geleden dat ik een gewone lak van China Glaze liet zien. Het was de afgelopen tijd vooral Indie lakken en Nail Arts. En dat terwijl ik nog genoeg heb staan voor jullie.

Het is al een oudere lak maar hij past zeker bij de tijd van het jaar. Een lak uit de najaarscollectie “All Aboard” uit 2014. Maar wie van warme donkere lakken houd zal ook zeker van deze lak houden.

Conduct Yourself, is een wat lastigere lak om te omschrijven. Hij is niet bruin maar ook zeker niet bordeaux en heeft ook nog wel een vleugje paars. Dat alles bij elkaar is eigenlijk deze mooie lak. En dan zitten er ook nog prachtige shimmers in. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt zoals je gewend bent van China Glaze lekker snel.China Glaze is in Nederland vooral te koop bij diverse webshops en de prijzen verschillen niet heel veel. Ze zullen zo rond de €5,95 liggen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge