China Glaze *But Of Corpse*

Het maakt niet uit welke collectie of welke lak je pakt van China Glaze. De houdbaarheid van de lakken is fantastisch en de lakken zijn ook nog eens heerlijk te lakken! Wat deze lakken nou precies zo wow maken, ik heb echt geen idee maar ze zijn het zeker meer dan waard.

We zijn al heel wat maandjes verder maar dat maakt de lakken uit de Halloween collectie zeker niet minder mooi. Prachtige tinten die je doen denken aan een bloederig halloween. De Goulish Glow – Glow In The Dark topper die ieder jaar weer terug komt en niet te vergeten de glitterige textuur lakken.

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van But Of Corpse. Een prachtige groen metallic achtige basis met zwarte en groene glittertjes. Ik lakte de deze lak dekkend met 2 dunne laagjes. De lak droogt enorm snel en geeft een geweldig matt effect met inderdaad een textuur finish.Ik ben echt dol op deze collectie maar buiten deze Apocalypse Halloween collectie staan er nog meer prachtige collecties te koop bij Nailpaintlove! China Glaze kost €5,75 per stuk. De Apocalypse collectie is iets duurder met €5,95 per lak.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *But Of Corpse*

  1. Geen groot fan van textuur lakken, maar deze is wel heel tof!
    Dailynailsart onlangs geplaatst…El Corazon: Matte effect Neon, Geel.My Profile

  2. Ik hen zo zitten twijfelen over deze collectie! Kwam er maar niet uit of ik ze gaaf of afschuwelijk vind. Maar nu ik ‘m zo weer zie, vind ik ‘m toch wel erg gaaf!
    Mijn Kleie Geheimpjes onlangs geplaatst…Pretty Serious VT100My Profile

  3. […] konden But Of Corpse van China Glaze al eerder zien. Een super mooie textuur lak bestaand uit een metallic groene basis […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge