China Glaze *Be More Pacific*

Het is alweer een aardige tijd geleden dat ik jullie een mooie China Glaze lak liet zien. Vandaag heb ik er 1 voor jullie. Tis een oudje uit de zomer collectie van 2014 maar hij is zeker niet minder mooi.

De laatste tijd kan ik niet echt zeggen dat China Glaze veel spannende dingen op de markt heeft gebracht. Of misschien moet ik het anders zeggen. Ze hebben geen dingen op de markt gebracht die echt mijn aandacht trekken. Maar een fan blijf ik zeker van de lakken.

Be More Pacific, een zachte groene lak. De 1 zal hem omschrijven als een zachte appeltjes groen en de ander als zacht limoen groen. Ik zelf denk dat ie daar net weer tussen in zit. Maar zacht en mooi is ie zeker! Het is een creme lak die dekkend is met 2 laagjes en de droogtijd is zoals we gewend zijn van China Glaze.China Glaze is in Nederland vooral online te koop o.a. bij NailPaintLove. De webshop is nu tijdelijk offline maar wanneer hij weer online is zal ik zeker een kijkje nemen want deze en nog veel meer mooie lakken zijn daar te koop.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge