China Glaze *Aquadelic*

Vorige week konden jullie deze super leuke zomerse lak al voorbij zien komen in combinatie met de vrolijke Ditsy Floral Pink van Claire’s. Maar ook zonder deze glittertopper is de lak super mooi en vrolijk.

Dat China Glaze 1 van mijn favoriete merken is, is je vast niet ontgaan hier op MissPinkyNails. Oke, de substantie is niet altijd mijn beste vriend maar verder is het merk gewoon op en top goed verzorgd! En dat zie je meteen als je een flesje van China Glaze pakt. Gevuld met 14ml en mooi vorm gegeven.

Aquadelic is een lakje uit de Electropop collectie uit 2012. Een super leuke collectie met heerlijke kleuren. De kleur kan ik omschrijven als een blauwe lak met een vleugje turquoise maar wel lekker helder. Aquadelic is dekkend met 2 laagjes en de substantie is enorm fijn. Deze lak droogt ook nog eens super vlot!Helaas is deze collectie niet te koop bij Nailpaintlove maar ze heeft tal van andere mooie collecties in het assortiment. Je shopt al een China Glaze lakje vanaf €5,75.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to China Glaze *Aquadelic*

  1. Formule is idd ook niet altijd mijn beste vriend. Maar prachtig kleurtje, hou hier van!
    NailTalk onlangs geplaatst…All El Corazons – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge