Chilly Breeze

Er zijn een aantal merken die iedere maand of ieder seizoen met nieuwe Limited Editions komen. Ik vind dit persoonlijk erg leuk en kan het dan ook niet laten om altijd even te kijken waar ter wereld ik ook ben.

China Glaze, BarryM, Essence en Catrice zijn een aantal van deze merken en natuurlijk mag aan dit rijtje P2 zeker niet ontbreken. P2 heeft ooit zelfs 2 of 3 Limited Editions per maand in de winkel staan. En vaak zitten er hele gave spulletjes tussen. De Limited Edidtion Catch The Glow is 1 van de LE’s waar prachtige producten tussen stonden. De lakken uit de LE’s hebben altijd wel wat speciaals. De flesjes zijn altijd anders maar van deze LE waren de flesjes groot vierkant met een inhoud van 12 ml. De dop is super leuk en past perfect bij de LE. Aan de dop zit een lekkere brede kwast.Chilly Breeze is een mint groen lakje met een prachtige gouden gloed die word veroorzaakt door de minuscule gouden shimmers. Hij dekt in 3 dunne laagjes en droogt lekker snel.Of deze LE nog te koop is bij de DM Drogist in Duitsland weet ik niet. Vaak staan ze er wel een wat langere periode. Helaas is P2 niet te koop in Nederland. Ik betaalde voor dit Limited Edition lakje €2,25.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Chilly Breeze

 1. Mooi lakje, dat merk moet toch echt eens naar Nederland toe komen! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Max make up lipsticks.My Profile

 2. prachtig lakje jammer dat het merk niet in N
  ederland te koop is

 3. Wauw wat een beauty! Dit een van je aankopen uit Duitsland? Hij’s prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG Spring – Nail ArtMy Profile

 4. oh my <3 wat een tof kleurtje!
  Angelique onlangs geplaatst…Zoeva Rodeo Belle paletteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge