Chic Reloaded

Het eerste lakje dit jaar, dus dat beginnen we Chic! Laat Essence sinds de wisseling van de schappen en flesjes een mooie sjieke lak hebben in hun assortiment. Chic Reloaded. Eerst dacht ik dat ik deze al had uit het vorige assortiment maar na goed gekeken te hebben bleek dit toch een net iets andere lak te zijn.
Deze prachtige duochroom lak… Of triochroom… Nou ja duochroom lak heeft prachtige kleuren op een donkere ondergrond. Paars, groen en goud zie je allemaal voorbij komen als je dit lakje oppakt. Wel heeft de groene gloed de meeste overheersing. Met goed licht zie je de paars en gouden kleuren ook voorbij flitsen!

Aan de brede kwasten van Essence begin ik net zoals die van Catrice goed te wennen. Maar mijn voorkeur gaat nog steeds naar de standaard kwastjes. Dit komt omdat ik niet hele brede en grote nagels heb maar het lukt met de brede kwastjes steeds beter.


Dit prachtige sjieke lakje dekt in 1 laagje, lakt enorm fijn met een fijne substantie en net als alle andere vernieuwde lakjes droogt deze lekker vlot. En er blijft een super mooie glans achter op je nagels als de lak droog is.


De Essence lakjes zijn onder anderen te koop bij Kruidvat en kosten €1,69. Ook voor in het nieuwe jaar een fijn budget merk.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Chic Reloaded

  1. Ja een van mijn eerste aankoopjes uit de nieuwe lijn!

  2. Super mooie kleur, en wat een mooie nagels! Heb je nog tips voor goede lange sterke nagels? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge