Cherry Red

Afgelopen tijd hebben jullie al eens 2 prachtige lakken van StarGazer kunnen zien. Toen ik afgelopen week weer eens wat aan het rommelen was in mijn stash kwam ik nog een prachtige lak tegen van dit budget merk.

Veel mensen kennen het merk niet of hebben er ooit eens van gehoord maar verder niet. Vandaag laat ik jullie een prachtige rood roze lak zien met nummer 313. Helaas hebben de lakken van StarGazer geen namen maar nummers.

313 is een mooie cherry rode lak met roze ondertoon. Ook zit de lak bomvol gouden, roze of rode mini glassflakes. Het rond bolle flesje ziet er niet alleen schattig uit maar is ook nog eens gevuld met 14ml. Ook heeft deze lak een smalle ronde en recht afgesneden kwast. Die lekker soepel lakt.

In 2 laagjes is deze lak dekkend en geeft het een prachtige glans weer door de enorme hoeveelheid flakes.

DSC_4217-BorderMaker DSC_4218-BorderMaker DSC_4220-BorderMaker

StarGazer is te koop bij Attitude Holland maar ook bij de StarGazer webshop. Hier kost deze lak €3,90. De lakken van StarGazer zijn na mijn mening dan ook goede budget lakken en ook nog eens erg mooi.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cherry Red

  1. Gaaf flesje maar bovenal een gaaf lakje ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge