Chelsea

Alweer een NYC lakje? Ja, sinds mijn bezoek aan Sonja en de 1+1 actie van kruidvat heb ik er een aantal mooie bij. Je kon al 4 nieuwe zien in mijn shoppingmandje en omdat ik 1 ervan toch wel erg speciaal vond wou ik deze met jullie delen. Mochten jullie namelijk nog bij een kruidvat komen waar een 1+1 actie is dan zal ik zeggen ga voor deze!
Voor de mensen die mij kennen. Nee ik ben niet ziek maar vond deze bordeaux rode lak met prachtige shimmer echt heel erg mooi. En dat voor een Pink Addict. Toch kwam ik dit keer met alleen maar de moderne flesjes thuis en zag ik tussen de ‘oudbollige’ flesjes helemaal niets vernieuwds staan. Wat bedoel ik met oudbollig? Nou een tijdje terug heb ik die term even uitgelegd betreft deze flesjes 😛

NYC heeft na mijn mening een hele aparte inhoud van de flesjes. Ze zijn namelijk gevuld met 9,7ml. Waarom ik dit raar vind? Omdat het geen hele maat is. had dan 10 of 9 ml gedaan. Maar goed! De kwast van deze NYC lakjes zijn erg fijn. Smal, plat en ook nog soepel. 


Ik vond deze rode lak erg bijzonder maar het nadeel vond ik toch wel dat hij erg langzaam droogde. Maar toen hij eenmaal droog was kwam er een glans tevoorschijn. Dat verraste mij zeker wel.


Ja ondanks de kleur vind ik hem echt mooi. Ik had niet verwacht zoiets nog te gaan zeggen over een rode lak. 

NYC is te koop bij Kruidvat en kost per flesje €1,99. Ik kocht het tijdens de 1+1 actie. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Chelsea

  1. Ja ja… Soms zit er in een flesje een verrassing! Mooi is die, heb hem ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge