Charity

Waarom zijn vaak de mooiste lakken ook de duurste lakken? Ik vraag me dit regelmatig af. Vaak als ik wat moois zie of iets echt mooi vind is het 9 van de 10x aardig aan de prijs. Maar waarom? Geen idee! En om nou te zeggen dat ik een dure smaak heb… Ook niet want ik kan net zo blij worden van een mooie lak die meer dan de helft minder kost.

DSC_3553-BorderMakerZOYA is ook zo’n merk waar ik heel weinig van heb. De reden? Ik vind ze hier in Nederland gewoon weg veel te duur. Heel soms ‘kietel’ ik mezelf en dan vind ik dat ik een dure lak mag uitzoeken maar dit gebeurd heel zelden. In Amerika kreeg ik een kans die ik echt niet voorbij kon laten gaan. 3 kopen en 2 afrekenen. Ik koos 6 verschillende kleuren uit met verschillende finishes.

Charity is 1 van de 6 lakken geworden. Het is een mooie bruine of een donkere nude kleur met een paarse ondertoon, het is maar net zoals je het wil noemen. Maar hij is nog wel specialer want er zitten heel veel gouden shimmers in. De flesjes van ZOYA lakken zijn in verhouding aan de grote kant ze bevatten 15ml. De smalle ronde kwast lakt ook nog eens heel fijn.

DSC_3554-BorderMaker

Charity is heel mooi dekkend in 2 dunne laagjes. De lak droogt ook nog eens erg vlug. Is dat misschien de reden dat de lakken wat duurder zijn? Ik zie verder geen enkele nadelen en ze zijn echt heel erg mooi!

DSC_3526-BorderMaker DSC_3527-BorderMaker DSC_3528-BorderMaker

ZOYA is in Nederland helaas erg moeilijk te vinden. Maar bij de webshop PrettyPolish zijn er genoeg. Momenteel is er ook nog een SALE dus wie weet zit er een mooie ZOYA lak voor jou tussen. Een ZOYA lakje kost normaal tussen de €12,00 en €13,00.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Charity

  1. Zoya is idd fijn maar duur,deze is super mooi

  2. Speciaal kleurtje.

  3. wauw wat een prachtige kleur! Zoya ben ik ook nog steeds benieuwd naar

  4. Mooi lakje!I nderdaad jammer dat ze dan gelijk een stuk duurder zijn

  5. Dit lakje vind ik heel mooi! Vooral die glans die erin zit

  6. Ik hou ZO van zulke lakken met shimmer! Wat een ontzettend mooi lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge