Chameleon

Londen is een prachtige stad met prachtige winkels. En natuurlijk hebben ze daar ook een drogist en natuurlijk moest ik daar even naar binnen om wat lakjes te scoren. Barry M was 1 van de merken die op mijn verlanglijstje stond dus toen ik dat schap zag ging ik eens even goed kijken wat ik mee ging nemen. Toen ik de Chameleon lakjes zag staan deed ik voorzichtig en nam ik er 1 mee. Ik was immers het drama van de Essence Colour Change nog niet vergeten!
Toen ik ging lakken bekeek ik het flesje eerst goed en toen ik de waarschuwing las met ‘Always use base coat’ bracht ik maar meteen 2 laagjes aan. Omdat het precies hetzelfde werkt als de Essence Colour Change lakjes kun je met topcoat de kleur veranderen. Dus ook met een glitter topper. En zo ging ik aan de gang.


Ik lakte heel braaf met het ronde kwastje mijn nagels in 1 laagje van deze paarse/lila kleur. Hij is erg mooi Metallic en vind het een super toffe kleur!

Zoals hier boven staat moet je het goed laten drogen dus dat ging ik doen. Toen mijn nagels goed droog waren ben ik aan de gang gegaan met It’s Purplicious – Special Effect Topper van Essence. En ja hoor ook dit werkte prima!


Helaas zie je het glitter effect niet heel goed op de foto maar dat het met deze lak wel werkt zie je aan het kleur verschil. Echt een super leuk effect! Maar toen….

Toen ik het er ging afhalen bleek het drama van Essence ook het drama van deze lak te zijn… Omdat ik het zo erg vond heb ik het er meteen afgehaald (omdat ik acryl nagels heb vijl ik het er gewoon af normale nagels zouden een soda badje kunnen nemen) Helaas heb ik er dus geen foto van. Wil je weten hoe het ging bij Essence dan kun je dat >Hier< terug lezen.

Ik kocht deze lak in Londen bij Boots.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Chameleon

  1. Wow, wat een mooi effect op de laatste foto samen met de topcoat van Essence 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge