Celtica

Catrice heeft het er maar druk mee. Nieuw assortiment en dan tussendoor ook nog zorgen dat er een nieuwe LE in de winkels ligt. Al moet ik wel toegeven dat ik deze LE niet heel spannend eruit vond zien in de persfoto’s.

DSC_3720-BorderMakerGelukkig kwamen de eerste swatches al vrij snel toen de LE Celtica in de winkel lag. Dit gaf mij mooi de gelegenheid om te checken of ik het nog steeds weinig aan vond of dat ik toch nog wat lakjes ging scoren.

Dat laatste was het geval! Nee, niet allemaal. De roze kleur kende ik al en de andere boeide me niet echt. Dus ik koos voor 2 mooie totaal verschillende kleurtjes. Paralilac en Love, Peach & Harmony. De flesjes zijn vrij standaard al hebben ze prachtige zilveren doppen met mooie opdruk. De inhoud is gewoon 10ml en de brede kwast hebben ze ook nog steeds.

DSC_3721-BorderMaker

Paralilac, is een grijs paarse kleur met prachtige paarse, blauwe en zilveren shimmers erin. Dit maakt de lak na mijn mening erg mooi en speciaal. De lak was dekkend in 2 laagjes en droogt erg snel.
DSC_3666-BorderMaker DSC_3669-BorderMaker DSC_3671-BorderMaker

Love, Peach & Harmony, is een mooie peachy kleur die het hier erg goed zou doen in de zomer. Want als je deze kleur ziet krijg je spontaan zin in het strand met een cocktail. DE lak bevat ook nog eens mooie oranje en gouden shimmers die in de zon nog mooier zouden zijn. Ik had voor deze lak wel 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Ook lakte hij iet wat vlekkerig. Wel droogt de lak erg snel!
DSC_3672-BorderMaker DSC_3673-BorderMaker DSC_3674-BorderMaker

Ik kocht de lakken bij Kruidvat en betaalde €2,89 per stuk. Iets goedkoper dan de reguliere lakken. Hier staan de schappen er nog vol mee maar let wel op, het betreft een Limited Edition dus op = op. Het zou zo maar eens erg snel kunnen gaan.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Celtica

  1. Prachtige kleuren! Vooral de peach kleur vind ik prachtig!

  2. oeh mooie kleurtjes! Vooral lakje 1 vind ik erg gaaf

  3. Leuke kleurtjes! Vooral die oranje! De foto’s zijn ook super mooi’! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge