Catrice *VISIONairy*

Dat Catrice bekend staat om de prachtige Limited Editions die ze iedere maand weer neer zetten weten veel van ons. Dat hier zo nu en dan wat mislukte pogingen tussen zitten is ook wel bekend. Toch liet ik me deze keer weer verleiden door 3 prachtige lakken.

De ene keer doet het me iets en de andere keer kan ik er aan voorbij lopen en denken jemig wanneer komt er weer eens echt iets leuks. Bij de pers berichten van de LE VISIONairy dacht ik alleen ‘he weer die vierkante flesjes’ Het lijkt me dan ook wel erg leuk als deze ooit bij het vaste assortiment gaan horen. Ik vind het klasse en allure uitstralen. En ze zijn nog eens iets groter met 11ml. De kwast is echt een welgedane verbetering. Ze zijn plat maar niet meer zo breed en lelijk afgesneden. 100 Punten!Zoals ik al zei kocht ik niet de complete LE maar koos ik voor 3 lakjes.
Mystic Moments een verrassende metallic taupe kleurige lak met prachtige roze micro glitters die je op je nagels wel ziet als je echt je nagels gaat bestuderen. Oftewel niet goed genoeg! Wel dekt deze lak snel met 2 laagjes en de droogtijd is super!Greencard To Surreality is voor mij echt een tegenvaller! In het flesje ziet de lak er prachtig shimmery mint groen uit. De dekking en de droogtijd zijn om te huilen. De lak dekt perfect met 3 laagjes maar de droogtijd bij 2 laagjes is al enorm langzaam. Helaas! Een echte misser!Greyhound To Nowhere is top favoriet! DAMN wat is dit een mooie lak. Een prachtige grijze lak met shimmers die ook nog eens snel en matt opdroogt. Ik draag op de foto’s 1 laagje maar een 2e had hier en daar ook best gemogen. Wauw wat is dit een super lak!Ja ik heb erg gemengde gevoelens over deze LE. Maar Greyhound To Nowhere is echt een must voor elke nagellak liefhebber! De lakken zijn helaas geprijsd naar de Luxury Lacquers lakken ipv naar het standaard assortiment. Hierdoor is de prijs per lak €3,59. Deze LE is een tijdelijke collectie te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *VISIONairy*

 1. Ik had niet het: moet ik hebben gevoel bij deze LE.
  Maar Greyhound To Nowhere kon ik niet laten staan.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Goede voornemens, heb ik ze?My Profile

 2. de laatste vind ik echt heel erg tof…erg apart, de groene dat is inderdaad jammer, dat hij niet zo best dekt….daar ga je haast van janken, zo zonde vind ik dat…
  Petra onlangs geplaatst…Mijn favoriete sieraden..My Profile

 3. Ik vind de lakjes tegenvallen. Jammer en balen dat de prijs ook vrij hoog is.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…It’s A Horse World nail artMy Profile

 4. Het zijn niet helemaal de lakjes van mijn stijl, fijn dat je ze hebt laten zien! 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Beauty wishlist 2015My Profile

 5. Vind de kleuren van de LE mooi, maar dat is het dan ook wel… Ze vielen me tegen. En nu lees ik bij jou dat de droogtijd ook om te huilen is.. wat een misser! Jammer. Vind het grijze lakje nog wel mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Rimmel – It’s LushMy Profile

 6. net zeg ik tegen je dat ik grijzen lakken eigenlijk niets vind en ja hoor weer een grijze lak (de laatste) die ik toch wel erg tof vind!
  Angelique onlangs geplaatst…Essence all about matt powderMy Profile

 7. […] koos ervoor om het uit te proberen. Lukt het stempelen met de Limited Edition lak van Catrice – Greyhound To Nowhere. De mooie grijze lak met prachtige shimmers die matt opdroogt. Ik koos voor een imageplate uit mijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge