Catrice Tips!

En zijn bij jullie de schappen van Catrice ook al aangepast? Hier wel op verschillende plaatsen. Maar er zijn er al een paar Kruidvat filialen die een compleet geplunderd schap hebben staan. Mocht dit bij jou nog niet het geval zijn kijk dan zeker even mee want vandaag geef ik je 3 tips!

DSC_3726-BorderMaker

Wanneer Catrice het assortiment wisselt komen er altijd een hele hoop nieuwe leuke producten bij. Maar goed de schappen zijn niet oneindig groot dus moeten er ook oude producten plaats maken. Catrice doet net als Essence dit altijd op een leuke manier namelijk met 50% korting. Ik laat jullie vandaag 3 lakjes zien die ik zeker de moeite waard vind om toch nog even aan te schaffen mocht je ze nog niet hebben!

Miss Piggy’s BFF is een hele heldere groene kleur voor de echte groen liefhebber. Het is wel een must om bij deze lak een base coat aan te brengen. Hij dekt erg mooi in 2 laagjes en droogt enorm vlot.
DSC_3702-BorderMaker DSC_3703-BorderMaker DSC_3704-BorderMaker

Bricky Mouse is na mijn idee een hele aparte bruinige kleur met een tal van gouden shimmers in zich. Hierdoor geeft de lak net wat extra’s. Deze lak dekt ook prima in 2 laagjes en droogt net als Miss Piggy’s BFF erg vlot.
DSC_3705-BorderMaker DSC_3706-BorderMaker DSC_3708-BorderMaker

Mint Me Up is uit deze 3 wel mijn absolute favoriet! Deze mint groene kleur met een hele mooie gouden gloed over je nagels is werkelijk prachtig te noemen. Hij dekt mooi in 2 laagjes en laat een soort soft finish achter. Ook droogt deze weer lekker snel!
DSC_3711-BorderMaker DSC_3709-BorderMaker DSC_3712-BorderMaker

Deze prachtige lakken gaan het assortiment verlaten. Mocht je deze lakken nog niet hebben zal ik zeker een kijkje gaan nemen bij jou Kruidvat filiaal want ze zijn nu te koop voor €1,49.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice Tips!

  1. vooral lakje nummer 2 is inderdaad erg mooi!

  2. mint me up is zo pretty 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge