Catrice *Sence of Simplicity – Pure Pink*

Als ik er zo over nadenk ik het alweer enige tijd geleden dat ik een Kruidvat in liep. De laatste keer dat ik er kwam lag er net een splinternieuwe Lmited Edition. Ik nam 1 lakje mee van de gehele collectie.

Ik zelf vond de kleuren wat saai maar de roze lak viel toch wel enorm op en ging met mij mee naar huis. Toen ik thuis kwam en de lak eens goed op mijn gemak zat te bekijken zag ik dat het ging om een Latex Lacquer. Oke, nu ben ik toch wel erg benieuwd geworden.Pure Pink is een hele passende naam voor deze roze lak. Want het is niet meer of minder dan roze! De lak heeft toch net een iets andere formule als de meeste lakken van Catrice. De lak dekt in 2 dunne laagjes en droogt matte op. Ik vind de substantie van deze lak erg prettig en hij lakt heerlijk.Of deze Limited Edition nog te koop is bij Kruidvat weet ik dus niet zo goed. Maar mocht deze Pure Pink er nog zijn dan zou ik hem zeker aanraden! Ik betaalde voor deze lak volgens mij €2,89.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge