Catrice *Playing In Lavender Heaven*

Catrice heeft afgelopen week weer een nieuwe Limited Edition uitgebracht. Helaas vind ik de kleuren de laatste tijd enorm tegenvallen bij Catrice en zat er deze keer maar 1 tussen die ik wel een kans wou geven.

Ik vind het persoonlijk erg jammer dat er geen spannende collecties meer komen. We hangen alweer een tijd in de saaie dooie kleuren zonder enige vernieuwing. Dus ik hoop dat Catrice snel wakker schud en weer eens wat nieuws uitbrengt.

Toch vind ik de lavendel lila kleur van Playing In Lavender Heaven wel erg mooi en lente achtig. Bij het eerste laagje dacht ik dat de dekking een ramp ging worden. Maar met 2 laagjes zie je een prachtige kleur met tal van mooie shimmers. Ook droogt de lak redelijk snel.Ik heb het bij dit ene lakje gehouden. De rest vond ik weinig boeiends aan. Hopelijk komt Catrice gauw weer met wat spannends! Mocht je toch nog voor dit of de andere lak willen gaan. Het betreft een Limited Edition dus op = op. En de prijs per lak is €2,99
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Playing In Lavender Heaven*

  1. Hij is erg mooi zachte en hierdoor apart…..een heel erg lieve kleur!
    Petra onlangs geplaatst…Maybelline….Baby Lips Pink punchMy Profile

  2. Hij lijkt bij jou helemaal niet zo streperig als ik ‘m wel zag. Heel lief kleurtje!
    NailTalk onlangs geplaatst…Tip: Siliconen bakmatMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge