Catrice *Luxury Vintage*

Het is alweer tijd voor een assortiment wissel van Catrice en Essence. Maar ik moet toch heel eerlijk toegeven dat het me steeds minder kan pakken.

De vernieuwde en verrassende producten laten te wensen over. En niet alleen in het vaste assortiment ook tijdens de Limited Editions krijg ik steeds meer het gevoel van mwa… Zo jammer want we hebben al diverse malen gezien dat beide merken het echt wel kunnen! Toch komt Catrice met een paar nieuwe Luxury Vintage lakken en ik kocht er 2. De lakken hebben een Satin Matt finish en behoren met de vierkante flesjes bij de Luxury lijn in het uitgebreide vaste assortiment. Toen ik zag dat de standaard lakken nieuwe kwastjes kregen hoopte ik stiekem op dezelfde kwastjes als de Luxury lijn. Rond en recht afgesneden. Prima om mee te lakken.DSC_8428-BorderMakerCrush On Matt is een heel zoet licht roze lakje met een blauw/paarse gloed door de minuscule shimmers. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt heel erg snel! Let hierdoor wel op dat je redelijk door moet lakken anders krijg je van die lelijke strepen.Get BoHo in SoHo is een lak waar ik gewoon weg nieuwsgierig naar was. Een witte creme kleurige lak met prachtige shimmer. Zou dit een dekkende lak zijn? En ja hoor net als Crush On Matt prima dekkend in 2 laagjes. Maar ook voor deze lak geld, lak redelijk snel door want hij droogt echt snel.

Ow ik ben benieuwd naar de andere kleuren van deze collectie! Want deze 2 zijn zeker toppers! Ik gebruikte ze ook al in de Valentijn Nail Art van afgelopen zaterdag. Helaas zijn deze lakken van Catrice wel wat duurder. Per lak betaal je €3,59. Ze zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat stores met een uitgebreid assortiment.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Luxury Vintage*

 1. Tjonge van de roze matte lak maakt mijn hartje een soort van Klein huppeltje…erg mooi!

 2. Oh die roze vind ik wel erg mooi zeg! Ik vind het wel jammer dat de prijzen van Catrice steeds hoger worden, ik ben dan eerder geneigd om een lakje van een ‘echt’ merk te kopen.
  Mirjam onlangs geplaatst…Essence Studio Nail Polish Corrector PenMy Profile

 3. Ze zijn veel mooier dat ik had gedacht zeg. Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Nail Art – InspirationMy Profile

 4. Ooh, die roze is echt prachtig! Ik vind de limited editions de laatste tijd ook erg tegenvallen. Jammer.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Weekendje Assen – Royal SuiteMy Profile

 5. wauwie 😀 love beide!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 19/2; Orange & Pink.My Profile

 6. […] van word? Jullie zagen de roze basis afgelopen donderdag al voorbij komen. Ik koos voor de roze Crush On Matt uit de nieuwe Luxury Vintage collectie van Catrice. En als glitterlak koos ik de prachtige ZOYA […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge