Catrice Luxury Lacquers – Sand’Sation

Gister konden jullie al de eerste lakjes zien van de Luxury Lacquers van Catrice. Vandaag heb ik weer 2 prachtige lakjes uit deze speciale LE voor jullie klaar staan. En ook deze lakken hebben mij enorm verrast!

Sand’Sation zijn de textuur lakken uit deze collectie en ja deze zijn voor mijn gevoel ook echt textuur. Als je namelijk het kwastje uit het flesje haalt en je veegt een deel schoon in de hals voel je al dat er wat korreltjes inzitten. Hierna was ik nog meer benieuwd!

Op het flesje staat naast de naam van het lakje ook dat je 2 laagjes moet aanbrengen. Dit heeft met de dekking van de lak te maken maar na mijn idee ook zodat je een nog mooier effect krijgt. In het artikel van HoloMania konden jullie al lezen hoe ik deze flesjes en de na mijn idee vernieuwde kwastjes ervaar. Ook bij deze Sand’Sation lakken geld dit.

DSC_4106-BorderMaker

It’s A PINKini World, is werkelijk een super mooie knallende roze textuur lak zoals ik ze zelden heb gezien. In de roze lak zitten enorm veel glittertjes in verschillende kleuren zoals blauw, zilver en roze. Hij dekt super mooi in 2 dunne laagjes. En zoals veel textuur lakken droogt het echt super snel! Tot de lakken die ik nu van deze collectie heb bevat deze tot 1 van mijn favoriet.
DSC_4074_1-BorderMaker DSC_4075-BorderMaker DSC_4076-BorderMaker DSC_4075_1-BorderMaker

Waikiki Peach, is een lak waar ik stiekem heeeel erg benieuwd naar was. Een heerlijk oranje/peachy kleurtje met textuur. Zoiets had ik nog niet dus waarom niet. Waikiki Peach bestaat niet alleen uit een peachy kleurtje maar bevat ook nog eens wat glitters in verschillende maten. Helaas wel alleen in het zilver. Deze lak was alleen niet dekkend in 2 laagjes en moest ik toch nog een 3e laagje aanbrengen om het geheel mooi dekkend te krijgen.
DSC_4077-BorderMaker DSC_4078-BorderMaker DSC_4081-BorderMaker DSC_4078_1-BorderMaker

WOW wat zijn deze textuur lakken gaaf! Ik ben zeker benieuwd naar de andere en vooral ook naar de andere kleuren. Na mijn idee zijn dit textuur lakken en de Crushed Crystals niet helemaal. Ook in deze vind ik dat Catrice weer een geslaagde collectie heeft bedacht. Morgen heb ik nog een lak van de Million Brilliance voor jullie klaar staan. Hier was ik ook enorm benieuwd naar.

Ik kan niet wachten tot half Maart. Dan zullen hopelijk al deze lakken te koop zijn bij Kruidvat. Deze lakken zullen wel wat duurder zijn dan normaal. Maar met €3,59 nog steeds prima budget! 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice Luxury Lacquers – Sand’Sation

  1. oeh die peachy tint is mooi 😀

  2. Wauw, mooie swatches! Zag ze al op Instasgram, echt heel mooie kleuren! Vooral die peachy verbaasd me!

  3. Gaaf! Deze zijn echt allebei super mooi!

  4. vooral het eerste lakje vind ik erg tof!

  5. Niet verwacht dat ik die oranje mooi zou vinden maar staat je goed! Mooie lakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge