Catrice Luxury Lacquers – Million Brilliance

Vandaag alweer de laatste preview van deze geweldige Limited Edition van Catrice. Tot nu toe hebben de lakjes van de Luxury Lacquers mij enorm verrast en daarom is het ook ‘helaas’ maar 1 lakje.

Holografische lakken (HoloMania), textuur lakken (Sand’Sation) en duochroom lakken (Chameleon). Daar weet ik wat ik me erbij moet voorstellen. Of ik dit leuk vind of helemaal niets. Maar bij bepaalde glitterlakken is dit echt een heel ander verhaal. Je hebt glitterlakken met een blanke basis, smocked basis en zo nog te veel om op te noemen. Hierdoor wacht ik dit soort lakken altijd rustig af en kijk ik in de winkel hoe het eruit ziet.

Toen ik de lakken van Million Brilliance zag kreeg ik het niet warm of koud… Wat ik er wel van moest vinden ik had echt geen idee. Het zag er niet meteen uit als een glitterlak maar ook niet als een textuur lak of een metallic lak. Maar wat is het dan wel? Door deze voorzichtigheid nam ik er maar 1 mee. Ik wou wel eens zien wat het is.

DSC_4109-BorderMaker

Glitters Are A Girl’s Best Friend, oke, de naam is al geweldig, super over nagedacht weer. Deze roze paarse lak heeft niet echt een blanke basis. Bij het lakken kreeg ik min of meer het gevoel bezig te zijn met een metallic lak waar alle mooie glitters in verwerkt zitten. De glitters en de lak zijn in precies dezelfde kleur en geven hierdoor een super leuk effect aan de lak. Ik heb deze lak dekkend gekregen in 2 dunne lakjes en ook droogt ie nog eens super snel!
DSC_4082-BorderMaker DSC_4084-BorderMaker DSC_4085-BorderMaker DSC_4084_1-BorderMaker

JA! Ik ben echt mega verrast door deze Million Brilliance lak! En ik heb nog eens door het persbericht gebladerd en ik gok dat er wel een paar meer bij komen. Het zijn namelijk niet zomaar glitterlakken.

We mogen nog een kleine 2 weken wachten tot deze super geweldige Limited Edition naar Nederland komt en in de winkels ligt. Maar tot die tijd geniet ik nog even van de 5 die ik al heb. Dat er meer gaan komen is 1 ding wat zeker is. Helaas zijn de lakken wel wat duurder dan normaal. Maar met €3,59 nog prima budget!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice Luxury Lacquers – Million Brilliance

  1. oh my doodles… ik wil die collectie! 😀

  2. wat een aparte glitter zit erin maar oh wat een geweldige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge